Home Vijesti Karačić i Džidić položili cvijeće na počivalište Slobodinoj legendi

Karačić i Džidić položili cvijeće na počivalište Slobodinoj legendi

SHARE

Izaslanstvo NK Široki Brijeg predvođeno šefom stručnog stožera Tonijem Karačićem i trenerom vratara Nenadom Džidićem u prijepodnevnim satima posjetilo je mezar pokojnoga Sakiba Malkočevića na mezarju u prigradskom tuzlanskom naselju Lipnica.

Karačić i Džidić tom su prigodom položili cvijeće na njegovo posljednje počivalište i prisjetili se ovog istaknutog nogometnog stručnjaka, bivšeg igrača i trenera FK Sloboda Tuzla te najuspješnijeg izbornika u povijesti kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine, navode iz NK Široki Brijeg.

Sam Karačić je u više navrata naglašavao kako mu je Malkočević bio veliki prijatelj, a uspješno su surađivali vodeće mlade reprezentacije BiH, stoga je ovaj dolazak u Tuzlu uoči utakmice sa Slobodom bio prigoda da mu na ovakav način oda počast.

Lijepu gestu Širokobriježana prihvatili su i iz FK Slobodi javno zahvalili Širokobriježanima na njihovu objavu, a prethodno su istu vijest objavili i na svojim stranicama istaknuvši kako je ovo “potez vrijedan svakog poštovanja sportskih prijatelja iz Širokog Brijega”.

Inače, Sloboda i Široki Brijeg od 17 sati na Tušnju igraju dvoboj 31. kola Premijer lige BiH.

IZVOR: Jabuka.tv