Home Šport RS ukinula zabranu za gledatelje na tribinama

RS ukinula zabranu za gledatelje na tribinama

SHARE

Sportski klubovi iz Republike Srpske nakon dugo vremena opet će ugostiti navijače na tribinama.

Nakon sjednice entitetskog stožera za vanredne situacije, donijeta je odluka o ublažavanju dosadašnjih mjera koje su bile obvezne zbog pandemije koronavirusa. Tako je po novim mjerama od 21. svibnja dopušteno okupljanje publike na sportskim natjecanjima, pa će se tako navijači u manjem bh. entitetu vratiti na tribine.

Tako bi u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ekipe Borca i Krupe vrlo lako mogle odigrati utakmice 32. kola pred publikom, ali konačnu odluku će donijeti Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Borac je, podsjetimo, na korak od osvajanja titule prvaka Bosne i Hercegovine, a prvu meč loptu imaju u nedjelju na svom terenu protiv ekipe Tuzla Cityja.

Krupa je sa druge strane u velikoj borbi za ostanak, a u nedjelju od 17 sati ih čeka direktan duel protiv sarajevskog Olimpika.

Treći tim iz RS-a koji nestrpljivo čeka odluku je ekipa Radnika koja te također nalazi u nezavidnoj situaciji na ljestvici i koja u posljednjem 33. kolu igra svoj meč protiv Širokog Brijega na domaćem terenu.

Sigurno da bi povratak navijača na tribine dosta značio ovim klubovima, ali ostaje nam da vidimo kakvu će odluku donijeti FS BiH. Kompletna sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, kao i u drugim natjecanjima, odigrana je bez nazočnosti navijača.

Povratak gledatelja na tribine je nešto o čemu svi sanjaju i svakako bi bilo lijepo ponovo vidjeti navijače i na bh. stadionima.

Izvor:Pogled.ba