Home Crna kronika Stravično: Migranti napali djevojčicu u glavnoj ulici dok se vraćala kući

Stravično: Migranti napali djevojčicu u glavnoj ulici dok se vraćala kući

SHARE

Prema novim svjedočenjima građana koji trpe torturu od strane izbeglica koji u sve većem broju dolaze, dogodio je još jedan strašan događaj, piše Vojvodina.info.
Naime, migranti su u glavnoj ulici u Bačkoj Palanci gdje se skupljaju u jednoj napuštenoj kući napali djevojčicu koja se vraćala iz škole svojoj kući.

Svjedočenje njene majke je potresno, a strah koji je djevojčica doživjela vjerojatno se ne može opisati.

Kako kaže njena majka, oni su već navikli na prisustvo migranata u njihovom gradu, međutim ne obraćaju pažnju i trude se da nemaju nikakvih konflikata. Oni su zauzeli i jednu napuštenu kuću u centru grada i u velikom broju se nalaze tamo. To je ulica kuda prolazi veliki broj građana, žena, majki, djece i baka ali očigledno smo primorani na takvu situaciju – strah i šutnju.

Kako opisuje situaciju djevojčicina majka, ona je na putu kući okružena velikim brojem migranata (samo muškarci) koji su počeli da joj dobacuju nešto na arapskom, izvadili su telefone i počeli da je snimaju kako je izbezumljena od straha, dok su dvojica krenula da joj prilaze. Ona je pokušala da nađe izlaz iz tog kruga, a u tome joj je pomogla susjeda koja je izašla iz stana koji se nalazio u blizini. Istog momenta je policija pozvana, a broj migranata se prepolovio u minutu. Policija je povezla sedmoricu sa sobom na ispitivanje povodom ovog događaja, a za sada nema novih oglašavanja povodom ovog slučaja.