Home Vijesti Zapalio se auto jer ga je vozila samo u prvoj brzini: “Još...

Zapalio se auto jer ga je vozila samo u prvoj brzini: “Još sam u šoku”

SHARE
Srećom, u ovoj nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Nakon što pet mjeseci nisam vozila, sjela sam u automobil i krenula prema središtu grada. Sjećam se kako sam prebacila u prvu brzinu i krenula. Budući da sam tražila parkirno mjesto, vozila sam skroz polako, parkirala auto i otišla u grad. Moja kuća je svega kilometar dalje od Demetrove gdje sam ostavila auto, rekla je bakica za Mojportal.hr.

Kada sam se za sat vremena vratila, policija i vatrogasci bili su u ulici. Šokirala sam se kada sam vidjela da stoje pored mojeg auta koji je bio prekriven pjenom. Tada su mi ispričali da se zapalio, ovim riječima je 77-godišnja žena prepričala nesreću u kojoj se u Bjelovaru zapalio Fiat Punto.

Kasnijom evidencijom se doznalo da se nesreća dogodila jer ga je vozila samo u prvoj brzini.

Rijetko izlazila

Naime, automobilom se povremeno koristi kako bi došla do središta grada ili groblja u obližnjem Gudovcu.

Iako sam položila vozački ispit još 80-ih godina, nisam uopće vozila. No, nakon suprugove smrti, sila me natjerala na to. Ne želim stalno moliti kćer ili unuka da me voze u trgovinu. Htjela sam biti neovisna. Jako polako vozim i zbilja sam oprezna, no što se dogodilo tog dana, ja se jednostavno ne sjećam. Jako mi je teško zbog toga, iskrena je 77-godišnjakinja. U to vrijeme nije izlazila iz kuće, a ta vožnja  joj je bila prva vožnja automobilom nakon dugo vremena.