Home Šport Eriksen objavio selfie iz bolnice i poslao poruku javnosti

Eriksen objavio selfie iz bolnice i poslao poruku javnosti

SHARE

Danski nogometaš Christian Eriksen (29) objavio je fotografiju na Instagramu u utorak ujutro i poslao poruku javnosti.

Pozdrav svima. Veliko hvala na vašim nevjerojatnim porukama podrške iz cijeloga svijeta. To puno znači meni i mojoj obitelji. Dobro sam – s obzirom na okolnosti. Još moram proći neke pretrage u bolnici, ali osjećam se dobro, napisao je Eriksen i dodao:

Sada ću navijati za dečke iz danske reprezentacije u sljedećim susretima. Igrajte za cijelu Dansku.

Eriksen se još uvijek nalazi u bolnici u Kopenhagenu gdje se vrše dodatne pretrage te se pokušava naći razlog zbog čega se srušio na terenu iako ranije nije imao srčanih problema.

Podsjećamo, danski reprezentativac i veznjak milanskog Intera srušio se na teren pred kraj prvog poluvremena utakmice Danska – Finska u sklopu 1. kola skupine B Europskog prvenstva.

Liječnici su ga oživljavali na terenu dok su njegovi suigračima svojim tijelima napravili štit zbog privatnosti. Nakon nekog vremena iznesen je na nosilima s terena te odvezen u bolnicu.

Utakmica je bila prekinuta, a nakon što su igrači dobili informacije iz bolnice da je Eriksen dobro, odlučili su nastaviti utakmicu. Danci očito nisu mogli izdržati ritam utakmice zbog emocionalne iscrpljenosti te su Finci slavili s 1:0.

IZVOR: Jabuka.tv