Home Život Memorijalnom vožnjom obilježena godišnjica smrti Ivana Brkića

Memorijalnom vožnjom obilježena godišnjica smrti Ivana Brkića [FOTO]

SHARE

Biciklistički klub “Čapljina” jučer je obilježio tužnu obljetnicu u spomen na svog tragično preminulog člana Ivana Brkića.

“Danas je prva obljetnica tragične smrti našeg prijatelja Ivana Brkića. Mi kao biciklistički klub posebnu pažnju obratimo prema našem Ivanu koji nam je puno pomogao kroz naše nastajanje. Ivan je bio jedan od glavnih članova u nastajanju našeg biciklističkog kluba.

Nadam se da će ova biciklijada postati memorijalna te da će iz godine u godinu rasti. Nikada nećemo zaboraviti našeg Ivana koji je jako bitan u našem radu a meni osobno kao predsjedniku biciklističkog kluba znači puno i poticaj mi je da klub dignemo na što veću razinu.”, rekao je predsjednik Biciklističkog kluba “Čapljina” Vedran Pažulj.

Prijatelji biciklisti našeg Ivana, ne samo iz Čapljine već i iz Ljubuškog i okolnih gradova danas su krenuli s Trga kralja Tomislava u Čapljini i njemu u spomen odvezli rutu do njegova vječnog počivališta gdje su preplavljeni emocijama pomolili se i položili cvijeće, a zatim se uputili kod njegove obitelji na zajedničko druženje.

Lijepe riječi za Ivana nisu imali samo Čapljinci, tu su bili i Ljubušaci koji su se prisjećali nekih zajedničkih trenutaka provedenih s Ivanom.

”Ova biciklijada je naravno nastala od ekipe iz Čapljine jer je Ivan bio njihov aktivni član i prije njihovog osnivanja i stvarno naš dobar prijatelj. To je bio jedan momak kojeg sam izuzetno cijenio i poštivao, a s njim je bilo zanimljivo voziti. Prošle godine bili smo zajedno tu na biciklijadi u Čapljini, a jutro nakon sam saznao za njegovu prometnu nesreću. Ta vijest me jako potresla i proživio sam sve to uz puno emocija. U razgovoru sa ekipom iz Čapljine predložili smo im memorijalnu biciklijadu za pokojnog Ivana i evo u konačnici se to ostvarilo i sretan sam zbog toga. Nadam se da će ova biciklijada u budućnosti prerasti u tradiciju, a mi iz Ljubuškog trudit ćemo se svake godine biti ovdje za Ivana”, kazao je Mirko Luburić, predsjednik biciklističkog kluba ”Ljubuški”.

 

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-1

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-3

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-7

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-9

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-10

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-11

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-12

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-14

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-15

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-16

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-17

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-18-1

Biciklisticki-klub-Capljina-prva-godisnjica-smrti-Ivana-Brkica-19