Home Društvo Mate Rimac: Svadba je bila bez mesa, a oko tog bika sam...

Mate Rimac: Svadba je bila bez mesa, a oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima

SHARE

O svadbi Mate Rimca i Katarine Lovrić ne prestaje se govoriti.

Dvodnevno slavlje održano u livanjskom kraju privuklo je pozornost domaće i svjetske javnosti, a na neke napise u medijima reagirao je i sam Mate.

Naime, pojavila se informacija da se drugog dana slavlja okrenuo vol težak 800 kilograma, kojim je Mate počastio Livnjake, no Mate je negirao da je to bila njegova ideja.

“Gotovo svim medijima proširila se informacija da se na vjenčanju Mate Rimca i Katarine Lovrić ‘okretao vol od 800 kilograma. Neki su dodali i da su ‘zavrtjeli i 30 janjaca te isto toliko odojaka'”, objavili su na Facebook stranici Prijatelji životinja i prenijeli navodnu Matinu izjavu.

“Mate Rimac oglasio se u grupi Veganska zajednica povodom neistinitih objava: ‘Nije istina. Svadba je bila u subotu i bez mesa. Nedjeljno slavlje nema veze sa mnom i nije svadba. Oko tog bika sam se svađao s raznim ljudima ali ne mogu ja drugima određivati što da rade.'”, navodno je Mate napisao u spomenutoj grupi.

“Dragi Mate i draga Katarina, ne obazirite se na zlonamjerne komentare, imate našu podršku. Želimo vam svi puno sreće, zdravlja, ljubavi, veselja i nezaboravnih trenutaka u zajedničkom životu”, poručili su Prijatelji životinja.