Home Politika Nakon pisanja da joj je Škoro karticom Domovinskog pokreta kupovao poklone oglasila...

Nakon pisanja da joj je Škoro karticom Domovinskog pokreta kupovao poklone oglasila se Nikolina Brajković

SHARE

Nakon navoda da je njegovom odlasku s čela stranke kumovalo vino, kartice i bliska suradnica, Miroslav Škoro nije se oglasio, ali Nikolina Brajković odlučila je u kratkom razgovoru za RTL izreći svoju stranu.

-Sve navedeno je neistina. Kreditnu karticu u DP-u imao je samo g. Darijo Žepina koji je, uz g. Bubala, jedini odgovoran za financijsko poslovanje stranke. Pogledajte malo i Statut, ulogu glavnog tajnika (Čl. 31) i nadzornog odbora- sažela je.

Mlada članica nedavno osnovane stranke se u mnogim situacijama pojavljivala uz bivšeg predsjednika Škoru, a Nacional piše kako je jedina koja je, uz njega, imala pristup kreditnim karticama stranke. Osim toga, poznati politički medij navodi kako je putem tih računa od Miroslava Škore dobivala i skupocjene poklone.

-Ja više nisam član Domovinskog pokreta. Za financijsko i materijalno poslovanje stranke je odgovoran glavni tajnik odnosno Darijo Žepina tj. sada Danijel Spajić. Njih nadzire Krešimir Bubalo kao predsjednik nadzornog odbora. Neka pokažu primopredaji zapisnik koji su trebali napraviti nakon ostavke Darija Žepine na mjesto glavnog tajnika”, poručila je Vesna Vučemilović za RTL. Škorina sestra i sama više nije dio DP-a, stranke u kojoj su navodno Škoru kolege mjesecima optuživali da je koristi kao bankomat.

Navodno je Domovinskom pokretu prodao vino, ali na sasvim kontroverzan način, a neki navodi iz stranke poručuju i kako su primili znatno manje količine od plaćene.

Javno obznaniti je li to istina, nitko iz stranke nije htio učiniti. Jedno od glavnih lica, Mario Radić, za RTL je rekao samo da je na Mljetu.