Home Crna kronika Preminuo sedmogodišnji dječak kojeg je udario vlak

Preminuo sedmogodišnji dječak kojeg je udario vlak

SHARE

Sedmogodišnji dječak kojeg je udario putnički vlak na području Banja Luke preminuo je uslijed težine zadobivenih ozljeda u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

Iz UKC-a Republike Srpske priopćeno je da je dječak dovezen sinoć u 21.15 sati u Urgentni centar UKC-a i primljen je u politraumatizranom stanju.

“Pristupilo se kirurškom zbrinjavanju, ali usprkos svim naporima naših liječnika i medicinskog osoblja da mu spase život, pacijent je uslijed težine zadobivenih ozljeda preminuo u 22.15 sati “, navodi se u priopćenju.

Iz poduzeća “Željeznice Republike Srpske” sinoć je priopćeno da je putnički vlak udario pješaka koji se kretao prugom između stanica Banja Luka i Ramići, te da je povrijeđeni prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Do nezgode je došlo sinoć u 19.33 sata, strojovođa je ugledavši pješaka mlađe životne dobi kako se kreće prugom davao zvučne signale upozorenja i počeo da koči, ali pješak je nastavio kretanje i vlak ga je udario.

Na lice mjesta, po prijavi izvanrednog događaja, odmah su izašle nadležne službe Hitne pomoći i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za izvanredne događaje “Željeznica Republike Srpske”.

Strojovođi je na licu mjesta urađen alko–test, koji je bio negativan.