Home Crna kronika Optužen za brutalni zločin: Suprugu ubo nožem pa je izmaskarirao sjekirom

Optužen za brutalni zločin: Suprugu ubo nožem pa je izmaskarirao sjekirom

SHARE

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka podiglo je optužnicu protiv Dragana Trkulje (61) iz Šipova zbog ubojstva svoje supruge Snežane Trkulje (57), koju je ubo nožem, a potom izudarao sjekirom.

Zločin se dogodio 30. svibnja u njihovoj kući u Šipovu, a Trkulja se tereti za teško ubojstvo, piše avaz.ba.

– Osumnjičeni je oko šest sati u ulici Milana Ilića supruzi nanio više tjelesnih povreda u predjelu glave i tijela upotrebom kuhinjskog noža i sjekire, što je dovelo do smrti oštećene – priopćilo je banjalučko Tužiteljstvo.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje sucu za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banja Luci. Uz optužnicu tužiteljstvo je zatražilo i da se Trkulji produži pritvor do okončanja sudskog postupka.

Trkulja se nakon zločina očistio, presvukao i otišao u kafić na benzinskoj pumpi gdje je popio piće. Potom je sam otišao u policiju i prijavio zločin.

Policajci su u njihovoj kući zatekli stravičan prizor. Tijelo izmasakrirane žene ležalo je u kuhinji, a pod i zidovi su bili obliveni krvlju.

Iza Snežane ostalo četvero djece

Iza Snežane je ostalo četvoro djece, tri kćerke i sin, koji žive odvojeno sa svojim obiteljima. To nije prvi put da su se njih dvoje sukobljavali budući da je protiv Dragana Trkulje i ranije bila podnesena prijava zbog nasilja u obitelji.

Dragan Trkulja je tijekom ročišta za produženje pritvora pred sudom govorio kako mu je svaki dan sve “teže i teže” zbog zločina koji je počinio, te da se “sve više kaje”.