Home Vijesti Ljubušak oštetio vozilo u vlasništvu MUP-a pa pozvan na razgovor dva dana...

Ljubušak oštetio vozilo u vlasništvu MUP-a pa pozvan na razgovor dva dana kasnije

SHARE
U subotu, 28. kolovoza oko 5:10 sati nepoznata osoba oštetila je službeno motorno vozilo marke Mercedes Sprinter, vlasništvo MUP-a ŽZH, koje se nalazilo parkirano na službenom parkingu, iza zgrade PU Ljubuški.

Oštetila ga je na način da je da je u unutrašnjosti vozila aktivirala protupožarni aparat te oštetila retrovizor i više ručica u kabini vozila.

Mjesto događaja je osigurano, a očevid su izvršili policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški.

Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški došli su do saznanja da je mogući počinitelj L. H. (29) iz Ljubuškog te je ista pozvana u službene prostorije PU Ljubuški.

U ponedjeljak 30. kolovoza u službenim prostorijama PU Ljubuški istražitelji Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški izvršili su kriminalističku obradu nad L. H. (29), a izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je ista počinila opisano kazneno djelo.

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti Izvješće o počinjenom kaznenom djelu protiv L. H. (29) zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. Kaznenog zakona FBiH, priopćeno je.