Home Crna kronika Završen očevid u Ograđeniku: Robert P. (53) preminuo prije dva dana

Završen očevid u Ograđeniku: Robert P. (53) preminuo prije dva dana

SHARE
Završen je očevid na mjestu nesreće u Velikom Ograđeniku kod Čitluka gdje je u utorak u poslijepodnevnim satima pronađeno tijelo Roberta P. (53), potvrđeno je za portal ”Avaz” u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.
Kako nam je rečeno, konkretnih informacija o tome je li u pitanju nasilna smrt, za sada, nema. Na licu mjesta je bila u ekipa Doma zdravlja Čitluk, čiji je dežurni liječnik konstatirao smrt.
Potvrđeno nam je da je, prema dosadašnjim informacijama, smrt nastupila, najvjerojatnije, prije dva dana. ”Dežurni tužitelj koji je nazočio očevidu, a koji su obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP HNŽ-a, naredio je obdukciju koja će, najvjerojatnije, biti obavljena prekosutra u Gradskoj mrtvačnici Bijeli Brijeg. Nakon obdukcije, bit će poznat točan uzrok smrti”, rečeno nam je u policiji.
Kako javlja Avaz, nesretni Robert P. je živio sam, a nakon što se majci koja živi u Zagrebu više od dva dana nije javljao na telefon, ona je zatražila pomoć rođaka odnosno susjeda koji su ga i pronašli mrtvog. Također, priopćeno je da u kući nije bilo nikakvih tragova premetačine.