Home Društvo Julius Meinl: Probaj Poesiu!

Julius Meinl: Probaj Poesiu!

SHARE

: Na Međunarodni dan kave 1.10.21. probaj Poesiu na odabranim mjestima u BIH potpuno besplatno

Jeste ikad probali poeziju? Mislim stvarno – probali. Okusili je, točnije?

Julius Meinl preko poezije slavi Međunarodni dan kave. Ovaj put ne pisanjem stihova, nego prilikom da probate  najbolju mješavinu – Poesiu . Ako vas okus te kave i ne obori s nogu, možda vas impresionira činjenica da na ovaj način sudjelujete u – spašavanju pluća Zemlje.

Dobro udahnite, ova kompanija sadi 12.000 stabala u Tanzaniji u svrhu projekata pošumljavanja zajedno sa Jane Goodall institutom iz Austrije. Istom onom Jane Goodall koja se brine o čimpanzama. U ime svakog ugostiteljskog objekta koji nudi certificiranu mješavinu (u BiH je to Poesia) sadi se stablo u Tanzaniji!  Svakom korisniku Poesie kao  zahvalu uručiti će  certifikat o sudjelovanju u ovom projektu.

Julius Meinl BH želi potaknuti na isprobavanje ove mješavine jer je to najbolje što nudi. Na Međunarodni dan kave 1.10.21. probaj Poesiu na odabranim mjestima u BIH potpuno besplatno do 12.00 h.

Lokacije pogledajte OVDJE 

Požuri na društvene profile ove tvrtke i ne propusti Međunarodni dan kave,  ali i prilike da osvojiš vrijedne nagrade koje se često nude s tih profila.

Josipa-Katarina zna kako se pije Poesia. Pogledaj i ambasadoricu Julius Meinla na društvenim mrežama kako uživa u ovoj kavi!