Home Crna kronika Ubojstvo obitelji Đokić dobro je pripremljen zločin

Ubojstvo obitelji Đokić dobro je pripremljen zločin

SHARE

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić potvrdio je da je obitelj Đokić iz Alesksinca ubijena te da se za sada ne zna tko je ubojica.

On je za televiziju Prva rekao da je smrt nastupila između 00.24 i 2.05, odnosno kada je prvi i drugi put viđeno njihovo vozilo na dijelu asfaltnog puta u Moravcu.

Rebić je objasnio da je put od Moravca do Tešica dug oko osam kilometara, loš, da je to nasip na Južnoj Moravi i da je vožnja trebala trajati oko pola sata.

“Oni su na tom području proveli gotovo 100 minuta, što ukazuje da je ubojica imao sigurno nekih 70 minuta da izvrši taj monstruozni zločin i da ga pokuša prikriti”, rekao je Rebić.

Potvrdio je da su tijela obitelji Đokić spaljena i zatrpana, što pokazuje da je tu bila četvrta osoba, ili više drugih osoba

Istaknuo je i da se u ovom trenutku zbog ugljeniziranosti ne zna na koji su način oni ubijeni, što će pokazati obdukcija.

“Očigledno se radi o dobro pripremljenom činu. To god da je to učinio, pripremio se, nabavio je i benzin da spali i vozilo i žrtve“, ocijenio je Rebić.

Istakao je i da je, s obzirom na to koliko je vremena pošlo, moguće i da je ubojica već napustio Srbiju.