Home Crna kronika Policija objavila detalje strašne nesreće u Lici u kojoj je poginula 13-godišnja...

Policija objavila detalje strašne nesreće u Lici u kojoj je poginula 13-godišnja djevojčica, drugo dijete hitno prebačeno u Zagreb

SHARE

PU ličko-senjska objavila je detalje nesreće u kojoj je poginula 13-godišnja djevojčica, dok je drugo dijete teško ozlijeđeno. Protiv 64-godišnjaka koji je izazvao nesreću bit će podnijeta kaznena prijava.

Danas u 8:50 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Čovići, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula 13-godišnja djevojčica, dok je drugo dijete (12) teško ozlijeđeno.

Naime, 64-godišnjak je upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake te se uključivao u promet s lokalne ceste i nije se uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tada je udario u osobni automobil kojim je upravljala 37-godišnjakinja s područja Grada Otočca.

Uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja smrtno je stradalo dijete (2008.), drugo dijete (2009.) teško je ozlijeđeno i prevezeno u KBC Zagreb, dok je 38-godišnjak lakše ozlijeđen, a svi su bili putnici u osobnom automobilu kojim je upravljala 37-godišnjakinja. Putnik iz drugog automobila 67-godišnjak je lakše ozlijeđen.

Protiv 64-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.