Home Vijesti Josip Martić, ministar prostornog uređenja Federacije BiH u službenoj posjeti Ljubuškom

Josip Martić, ministar prostornog uređenja Federacije BiH u službenoj posjeti Ljubuškom

SHARE

Dana 20. listopada 2021.godine u službeni posjet Gradu Ljubuškom stigao je Josip Martić, ministar prostornog uređenja Federacije BiH. Tema sastanka bili su projekti koji se dovode na područje Grada Ljubuškog, a koje sufinancira resorno ministarstvo.
Nakon službenog sastanka dogovorenog u 12 sati koji se održao u dvorani za sastanke Gradske uprave gradonačelnik gospodin Vedran Markotić izrazio je dobrodošlicu gospodinu Martiću.
„Iskoristili smo priliku da se zahvalimo ministru na svemu onom što on, otkad je ministar u federalnoj vladi, čini za naš grad“- rekao je gradonačelnik Grada Ljubuškog.
Ove godine aplicirano je za utopljavanje i izmjenu otvora na Srednjoj strukovnoj školi, projekt vrijedan preko 150 000 KM. Jedan dio financira Grad Ljubuški, jedan dio Zapadno- hercegovačka županija, a 50 000 KM je izdvojilo nadležno ministarstvo, koje će uvelike olakšati završavanje ovog projekta.
Gradonačelnik je dodao da ovo nije prvi put da gospodin Martić pomaže projekte u Ljubuškom, te se nada i budućoj suradnji uz veliku zahvalu što je pristao posjetiti Grad Ljubuški.
Ministar prostornog uređenja Federacije BiH se ovim putem zahvalio na toploj dobrodošlici gradonačelniku, te obećao da će učiniti sve u svojoj moći da se sadašnja uspješna suradnja sa Gradom Ljubuškim nastavi i u budućnosti.