Home Društvo Antonija Čerkez otkrila zbog koga se prijavila u Zvezde Granda

Antonija Čerkez otkrila zbog koga se prijavila u Zvezde Granda

SHARE
Širokobriješka pjevačica Antonija Čerkez nastupila je prošle subote u showu Zvezde Granda, a priču o njoj donio je i jedan srbijanski portal.

Ovogodišnja natjecateljica najgledanijeg glazbenog natjecanja u Srbiji i regiji, Antonija Čerkez (25) iz Širokog Brijega (op.a. Portal Nova.rs naveo je da je Antonija iz Hrvatske), protekle subote ostavila je poseban dojam na stručni žiri, a svojom interpretacijom oduševila je Balkan. Pored toga što je zahvaljujući svom vokalu osvojila pet glasova žirija, poseban naglasak stavljen je na njezinu karizmu i fizički izgled, zbog čega se izdvaja od brojnih dosadašnjih sudionica.

Antonija se predstavila pjesmama To mi je nije trebalo od Donne Ares i Gutljaj vina koju u originalu izvodi Magazin, a kao mentor pripao joj je Dragan Stojković Bosanac.

U razgovoru za Nova.rs Antonija kaže da se prvi put natječe u ovom popularnom glazbenom show programu, pa je otkrila i kako je došlo do toga da se prijavi na audiciju i kroči na scenu koju prati milijunski auditorij.

 

Sasvim slučajno sam se prijavila za natjecanje Zvezde Granda. Inače, dosta sam spontana. Toj odluci najviše je doprinijelo to što moji roditelji već godinama neprestano prate emisiju. Poželjela sam da me gledaju na TV-u kao sve ostale kandidate u nadi da ću ih učiniti ponosnima, rekla je pevačica.

Antonija priznaje da joj nije bilo svejedno kada je stala na veliku grandioznu scenu, te je u njoj postojala velika količina treme i straha od žirija.

Naravno. Dolazim iz malog mjesta i za mene je prvi veliki korak bio stajanje na takvom stageu. Zaista je to velika stvar. Još na probi mi je sve to bilo nezamislivo. Ja tako mala pred tako velikim imenima. Govorila sam sebi ‘Možeš ti to, budi ista kao na probi’. To sam govorila sebi i tejšila se, rekla je ona za Nova.rs.