Home Crna kronika Široki Brijeg: Radnik poginuo na gradilištu kolektora

Široki Brijeg: Radnik poginuo na gradilištu kolektora

SHARE
Jedna osoba poginula je u srijedu prilikom izvođenja građevinskih radova na gradilištu kolektora u Ulici pobijenih franjevaca, na Obilaznici u Širokom Brijegu, potvrđeno je za portal Jabuka.tv.

Kako je za naš portal potvrdio Mladen Hrstić, dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH, nesreća se dogodila u srijedu u 15 sati, a stradao je radnik tvrtke Hering A.Š. (41) iz Jablanice.

Dobili smo poziv u srijedu oko 15 sati da je na zaobilaznici u Širokom Brijegu jedan radnik pao s visine i na licu mjesta ostao mrtav. Nakon što je dežurna liječnica konstatirala smrt, ja sam zajedno s policijskim djelatnicima i županijskim inspektorom izašao na lice mjesta, obavili smo očevid i ustvrdili identitet svjedoka koji bi mogli imati saznanja o samom događaju.

Nekoliko svjedoka je saslušano nakon očevida, a sada se prikupljaju sve ostale potrebne informacije i dokumentacije radi utvrđivanja svih okolnosti i eventualne odgovornosti za taj događaj, rekao je dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽZH za portal Jabuka.tv.

Obdukcija će, kako nam je potvrđeno, biti urađena u petak u Mostaru.