Home Crna kronika Pretukli, vezali i opljačkali bračni par. Uzeli im 2.000 KM

Pretukli, vezali i opljačkali bračni par. Uzeli im 2.000 KM

SHARE

Pripadnici Policijske uprave Doboj rade na rasvjetljavanju dva razbojništva i tragaju za osobama koje su pretukle, vezale i opljačkale bračni par iz Doboja kojem su uzeli 2.000 maraka, kao i za osobama koje su povrijedile radnicu i opljačkale sportsku kladionicu u Derventi odakle je ukradeno 3.000 maraka.

Naime, Policijskoj stanici Doboj 2, 6. siječnja prijavljeno je da je u obiteljskoj kući nad bračnim parom sa područja grada Doboja izvršeno krivično djelo razbojništvo kada su tri maskirane osobe došle pred kuću oštećenih.

“Jedan razbojnik fizički je nasrnuo na  Z.R., prilikom čega  je isto zadobilo više udaraca po glavi i tijelu dok su druga dva razbojnika ušla u kuću i fizički nasrnula na oštećenu M.R. te istoj zadali više udaraca a potom joj vezali ruke  i noge”, navode iz policije.

Nakon što su pronašli oko 2.000 KM razbojnici  su pobjegli sa lica mjesta u nepoznatom pravcu.

Takođe policijskoj stanici Derventa, 09. siječnja prijavljeno je da je nad M.Đ. radnicom jedne sportske kladionice u Derventi izvršeno krivično djelo razbojništvo kada su dva maskirana lica ušla u kladionicu a jedan razbojnik zaprijetio vatrenim oružjem i oborio radnicu na pod te, joj  zadao udarac u predjelu lica.

Za to vrijeme drugi razbojnik je iz pulta uzeo oko 3.000 KM, nakon čega su oba pobjegla u nepoznatom pravcu.