Home Društvo Pogledajte što je Tonči Huljić rekao o kćerkinoj trudnoći

Pogledajte što je Tonči Huljić rekao o kćerkinoj trudnoći

SHARE
Tonči Huljić je komentirao trudnoću svoje kćeri Hane Huljić, koja čeka prvo dijete s Petrom Grašom.

Tonči Huljić se oglasio nakon što je potvrđena vijest da njegova kći Hana i Petar Grašo čekaju prvo dijete nakon samo nekoliko mjeseci veze i jasno dao do znanja što on o tome misli i kako se osjeća.

Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari; pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo reality obitelj, ne trudimo se puniti portale i maltretirati javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnima i različitima od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio obitelji, izjavio je Tonči za Večernji list.

Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate, Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju, izjavila je za dnevnik.hr voditeljica komunikacija Petra Graše, Martina Podgorski.

Inače, Tonči, Petar i Hana zajedno su se pojavili na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu, a i ranije je komentirao njihovu vezu.

Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je, usto, i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni, jasan je tada bio Tonči.