Home Društvo Ivana Banfić živi na selu, grije se na drva, pije vodu iz...

Ivana Banfić živi na selu, grije se na drva, pije vodu iz bunara, uzgaja kokoši

SHARE

Ivana Banfić, pjevačica koja je obilježila cro dance scenu 90-ih, oduševila je svoje pratitelje na Instagramu objavom.

“Samo prirodno”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj čisti štalu. Ivana se s obitelji prije nekoliko godina preselila u Staru Drenčinu, mjesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje. Tamo sa suprugom Krunom i sinom Janom živi u staroj kući koju je naslijedio njen suprug, piše Index.hr.

“Željeli smo kao obitelj promjenu i iskušati drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo”, rekla je prije nekoliko godina za Index.

“Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava s kojima se do sada nismo susretali. Lijepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva… Sve je to zabavno i novo”, dodala je.

“Povratak prirodi, povratak sebi”

U Drenčini su proveli i pandemijske dane, ali i doživjeli veliki petrinjski potres čiji je epicentar bio samo tri kilometra od njihovog sela.

 

“Iz prirode sam nastala i želim se hraniti zdravo i znati što jedem. Povratak prirodi, povratak sebi”, moto je kojeg se drži. U jednom je intervjuu objasnila i da su ona i suprug dugo sanjali o tome da pokrenu farmu kokoši. “I to neobičnih, araukana, indijanske kokoši koje nesu zelena jaja, ljuska je zelena i ta jaja su bez kolesterola”, rekla je, a želja se očito i ostvarila.