Home Društvo Bh. manekenka snima novi film u Hollywood

Bh. manekenka snima novi film u Hollywood

SHARE
Bosanskohercegovačka manekenka Dajana Gudić živi svoj američki san i gradi uspješnu karijeru, a s tisućama pratitelja na Instagramu dijeli svoju svakodnevicu.

Dajana već neko vrijeme živi i radi u Los Angelesu, a ovih se dana pohvalila da snima film Patricka Flahertyja, a na profilu na Instagramu objavila je fotografije sa seta i priznala koliko je na tome zahvalna.

Danas mi je rođendan i umjesto želje, želim izraziti zahvalnost što mi se upravo ostvario jedan od najvećih snova. Producirati i glumiti u “Dyadthemovie“ pruducentskoj kući bilo je jedno od najnevjerovatnijih, najizazovnijih i najdragocjenijih iskustava u mom životu. Zauvijek ću biti zahvalna Bogu i svima koji su bili uključeni. Hvala Driss, Chuck i Paul Smenus što ste bili veliki dio toga, ne bih to mogla bez vas, napisala je između ostalog uz objavu.

Dajana je prije toga snimila i film “All-Star Weekend“ u kojem je utjelovila lik hostese, a društvo su joj pravili slavni Jamie Fox, Eva Longoria i Jeremy Piven.

 

No u središtu najveće pažnje našla se 2018. godine kada je snimljena tijekom druženja s Leonardom DiCaprijem, njegovom djevojkom Camilom Morrone i svojom sestrom Sarom na plaži u Malibuu gdje su igrali odbojku na pijesku i dobro se zabavljali.