Home Zanimljivosti Širi se video reakcije Rusa u trenutku kad su pročitani bodovi publike...

Širi se video reakcije Rusa u trenutku kad su pročitani bodovi publike za Ukrajinu

SHARE

Predstavnici Ukrajine na Eurosongu, Kalush Orchestra, ove su subote odnijeli uvjerljivu pobjedu nakon što je publika njihovoj pjesmi Stefania dodijelila nevjerojatnih 439 bodova, a reakcija skupine Rusa u trenutku kada su bodovi pročitani proširila se internetom među obožavateljima ovog natjecanja.

Naime, na snimci koja je objavljena može se vidjeti kako nekolicina mladih Rusa sjedi okupljena oko televizije, napeto iščekujući da voditelji pročitaju bodove koje je Ukrajina dobila od publike.

Nisu skrivali svoje nezadovoljstvo nakon što su bodovi bili otkriveni te su demonstrativno počeli negodovati i vrištati u ekran, zbog čega su se našli na udaru kritika.

Uskoro se o svemu oglasila i jedna od Ruskinja koja je bila među okupljenima u spornom videu.

“Ta plavuša sam ja! Jako nam je drago što ste primijetili našu reakciju. Samo ću reći da sam tako reagirala isključivo zato što Chanel nije pobijedila. To je sve. Bila mi je i ostala favoritkinja”, napisala je.

Ipak, nisu svi povjerovali u njeno opravdanje.

“Kada bi to bio jedini razlog, oprostio bih, ali mislim da nije”, napisao je jedan komentator.

“Čekajte, jesu li ljuti ili slave? Ne mogu razaznati”, upitao je drugi.

“Ovo je jako jezivo”, zaključio je treći.

Podsjećamo, Kalush Orchestra dobili su posebnu dozvolu da napuste Ukrajinu unatoč zakonu koji zabranjuje izlazak vojno sposobnim muškarcima iz države pogođene ratom. Pobjedu u Torinu odnijeli su s pjesmom Stefania nakon što su čitavo vrijeme bili favoriti i na kladionicama, piše Index.hr