Home Zanimljivosti PRVI DAN NA FARMAMA! Dame nezadovoljne smještajem pa dok neke žale za...

PRVI DAN NA FARMAMA! Dame nezadovoljne smještajem pa dok neke žale za televizijskom antenom, Gordanu smeta Ivina opsjednutost sek*om

SHARE

Nakon što su sve djevojke iz showa ‘Ljubav je na selu’ doputovale svojim farmerima, došlo je vrijeme da doznaju gdje će ih oni ugostiti. Dame, smještajem, uglavnom, nisu bile zadovoljne, a Gordanu je iz takta izbacila Ivina opsjednutost seksom.

Najstariji farmer Ivo svoje je dame proveo kroz kuću, ali se i pohvalio pokazavši što im je sve kupio za popiti. Nakon što je nabrojao par vrsta crnog i bijelog vina, dame su komentirale da ako su došle nešto i raditi, alkohola ima i previše! Gordana se, pak, dotaknula svega što joj nedostaje u sobi.

‘Soba je čisto okej, veliki lijepi krevet. Nemamo ni satelitsku antenu u sobi niti internet, ali dobro, imam krevet’, rekla je Gordana dok su druge dvije dame rekle da ne razumiju što je Gordana točno očekivala. Gordana je nastavila komentirati Ivu.

‘On sve okreće na seks i to nakon par sati zbilja postaje jako zamorno”, rekla je te nastavila. ”Zar ti misliš da svaku ženu možeš kupiti?”, pitala je Gordana.

‘Ne svaku, samo onu koja je u tom biznisu’, uzvratio joj je Ivo, a odgovor je zaprepastio i Branku i Katu.

Neke su djevojke bile izbirljive po pitanju smještaja i kod Krunoslava. Gordana je rekla da očekuje sobu samo za sebe, a Kruno je u sobu smjestio Ines i Gordanu.

‘Ja bih sad pokupila stvari najradije i otišla doma’, rekla je Gordana. Ines se soba jako svidjela, ali Goga je i dalje inzistirala na svojoj sobi. ‘Ti se ne bi naspavala uz mene jer nemirno spavam’, objasnila je Goga svoj problem Ines.

‘Ines voli savjete davati, a ja sam to prihvatio pa će vjerojatno sad tako biti na farmi’, komentirao je Kruno Inesino ‘zapovijedanje’. Irena ga je, pak, upitala kako to da je nju odlučio staviti samu u sobu. ‘ Sviđaš mi se i ja bih da si mi ti najbliže’, odgovorio joj je.

Damir je svojim curama najprije pokazao ‘disco dnevni boravak’, što je oduševilo Nikitu koja je zaključila da bi boravila u toj sobi iako je i u Damirovoj sobi s motivima Afrike komentirala krevet. ‘Ima odlične rubove za kamasutra pozicije’, zaključila je provokativna Nikita, a Josephina je ostala zbunjena. ‘Ja ne znam što su to kamo sutra pozicije, ali valjda su to neke ekshibicije’, kazala je.

Tomislav, iako pomalo nesiguran u sebe, vrlo je brzo odlučio koja će od djevojaka gdje spavati. ‘Ovo je soba s bračnim krevetom i tu ćemo zajedno spavati Stela i ja’, šokirao je Tomislav cure, ali ne i Stelu, koja se smješkala.

Foto: Press

Kasnije je Tomislav priznao da mu je Stela rekla da se boji mraka i da bi voljela spavati s njim. Ona je pak rekla da to nikad nije spominjala. ‘Ona je mene pitala da bi spavala sa mnom u sobi i ja sam pristao’, tvrdio je Tomislav.

‘Malo je to prerano dijeliti krevet s nekim’, komentirale su Antonija i Samanta.

Kod Branka su se djevojke taman počele raspakiravati, a Inna je otišla potražiti masažer koji je ponijela sa sobom. Za to vrijeme Ljubica je odlučila iskoristiti priliku kako bi ‘pronjuškala’ po Inninom koferu.

‘Evo, vidi, ona tu namjerava dugo ostati jer je ovo odjeća za zimske dane. Gle, i kapu je donesla! Ne, gotovo, mi se možemo spakirati i otići’, rekla je Ljubica, a Dubravka se samo smijala.

Kod Krunoslava u dvorištu Ines je odlučila malo našminkati Gogu, a farmer je komentirao da mu kod Goge najviše smeta njezino odijevanje. ‘Kod Goge me smeta muško oblačenje i njezin stav. Djeluje kao da smo mi kod nje došli doma!’, komentirao je Krunoslav.

Foto: Press

Krunina mama došla je upoznati djevojke i bila je zadovoljna sinovim izborom. ‘Ove cure sam vidjela i ranije, ali tada nisam imala tako dobro mišljenje o njima kao sad kad sam ih upoznala’, rekla je.

Izvor: Dnevno.hr