Home Crna kronika Mediji pišu da se prijatelji Mateja Periša jedva nose sa stresom, jedan...

Mediji pišu da se prijatelji Mateja Periša jedva nose sa stresom, jedan je pokušao sucid

SHARE

Beogradski Kurir piše da šestorica prijatelja koji su Matejom Perišem proveli njegove posljednje sate života i koji su ga posljenji videli živog, prolaze kroz užasan period.

Matej Periš (27) će biti pokopan na groblju Lovrinac u Splitu, a na istom mjestu počiva i njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić (26), koji je tragično nastradao tri mjeseca prije njega i to pred njegovim očima.

Mediji prenose da se prijatelji Mateja Periša jako su tužni zbog toga što su ostali bez njega, a posebno im je teško što je on druga osoba iz njihovog društva koja je preminula u kratkom vremenu.

Prema riječima izvora Kurira, šestorica prijatelja koji su s Matejem proveli njegove posljednje sate života i koji su ga posljednji vidjeli živog, prolaze kroz užasan period.

“Prvo neizvjesnost dok je trajala potraga. Tisuću pitanja i potpitanja, razmišljanja što mu se dogodilo, gdje je otišao i zašto. Izjave policiji u Beogradu i Splitu, pa pritisak javnosti koji je bio ogroman. Jedan od njih je po povratku iz Beograda za Split, kako smo čuli, pokušao počiniti samoubojstvo, ali su ga spasili”,  kaže prijatelj i dodaje da ih je saznanje da se Matej utopio dotuklo.

“Ni ne pitajte kako im je. Oni su se praktički povukli u sebe. Od njih svi očekuju neke odgovore, a oni ih nemaju. Jednostavno, kobne večeri bili su u provodu, veselili se i družili se, a onda je Matej izašao iz kluba. Nije im to bilo čudno, mislili su da je možda otišao u toalet ili da je otišao s nekom djevojkom. Kada su shvatili da ga nema, uhvatila ih je panika i počeli su potragu, koja se tragično završila 18. svibnja kada je iz Dunava u Beogradu izvučeno Matejevo tijelo”, objašnjava sugovornik.

Nenad Periš, otac tragično nastradalog  Mateja Periša  objavio je na svom Facebooku profilu pjesmu Olivera Dragojevića “Stine”  u kojoj su stihovi  ‘Ne ostavljaj me sad u ponoru bez dna..’. U opisu ove objave samo je napisao “Hvala”.

Korisnici te društvene mreže u komentarima su uputili Nenadu naiskreniju sućut i veliku podršku.