Home Društvo Lijepe kćeri Zdravka Mamića kriju svoj privatni život, ali ponosni tata voli...

Lijepe kćeri Zdravka Mamića kriju svoj privatni život, ali ponosni tata voli se pohvaliti njihovim uspjesima!

SHARE

Lucija i Iva Mamić u javnosti se ne pojavljuju često, a detalje privatnih života vješto čuvaju za sebe i sebi blizak krug ljudi.

Kćeri Zdravka Mamića, Lucija i Iva, našle su se u centru pozornosti domaće javnosti nakon što su se u pratnji brata Marija Mamića i njegove supruge Tije pojavile na vjenčanju Dine Dragije i Tina Jedvaja u Varaždinu.

Sestre Mamić rijetko se pojavljuju u javnosti i izbjegavaju dodatnu pozornost, no poznato je da su bliske prijateljice s Izabel Kovačić i da zajedno slave rođendane. Njihovi su profili na društvenim mrežama privatni, a fotografi su ih prije svadbe posljednji put snimili još 2017. godine.

Te iste godine starija sestra Lucija diplomirala je na koledžu Griffith u Dublinu, a pripala joj je i titula najbolje studentice generacije. Uvid u njihov privatni život tada je na Facebooku dao njihov otac Zdravko, koji se pohvalio Lucijinim akademskim uspjehom.

“Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu”, napisao je tada ponosni tata Zdravko.