Home Crna kronika Imotski: Mladić koji je pretučen na svadbi priključen na respirator

Imotski: Mladić koji je pretučen na svadbi priključen na respirator

SHARE
Mladić koji je sinoć ozlijeđen u sukobu za vrijeme svadbe ispred crkve u Imotskom i dalje je životno ugrožen, doznaje Slobodna Dalmacija.
Ozlijeđeni mladić (27) imao je višestruko krvarenje u mozgu te je podvrgnut operativnom zahvatu u KBC-u Split. Trenutno je smješten na odjelu Jedinice intenzivnog liječenja te je priključen na respirator.
Počinitelj satima bio u bijegu
Podsjetimo, sinoć oko 19:20 u Imotskom je došlo do tučnjave u kojoj je teže ozlijeđen mladić. Počinitelj zločina satima je bio u bijegu, no policija ga je jutros ipak uhitila.
“Policijski službenici pronašli su i uhitili muškarca kojeg se dovodi u vezu s događajem. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje”, izvijestili su iz splitske policije.
“Navodno mu je pogledao djevojku”
Dalmatinski portal razgovarao je s osobom koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna. Kaže kako je do tučnjave došlo prije svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol. “Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu”, rekla je osoba koja se našla u istom društvu.
Zadobio ozljede opasne po život
“Mladić je pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest”, dodaje. U blizini se našao mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. Tada je došla i policija, koja je obavila očevid te na kraju i uhitila počinitelja. Mladić je zadobio ozljede opasne po život.