Home Zanimljivosti Jelena Leko udala se za hercegovačkog poduzetnika Josipa

Jelena Leko udala se za hercegovačkog poduzetnika Josipa

SHARE

Jelena Leko, mlađa sestra Jerka Leka, udala se za hercegovačkog poduzetnika Josipa, a snimke mladenaca osvanule su na Instagramu.
Jelena Leko udala se za hercegovačkog poduzetnika Josipa

Presretna mladenka blistala je u vjenčanici s prorezom, a sudeći po snimkama cijelu večer nije skidala osmijeh s lica. Mladenci su svadbu organizirali u jednoj konobi u Tučepima gdje su okupili rodbinu i prijatelje.

Jelena se nedavno vratila iz Dubaija kako bi započela život u Hrvatskoj te je upoznala Josipa, u kojeg se odmah zaljubila.

“Sada sam se već naviknula na život u Hrvatskoj jer sam uvijek u nekom pokretu i okružena s mnogo ljudi pa niti ne stignem razmišljati o Dubaiju. Tek ponekad kada ugledam na Instagramu fotografije prijateljica koje su ostale tamo pa me pomalo uhvati nostalgija, ali najviše zbog njih”, rekla je za rtl.hr.

“Zaruke su bile skroz neočekivane, sve se odvilo jako brzo, ali od prvog dana sam znala da je on taj. Nisu bile u Hrvatskoj. Bila je divna večer s predivnim pogledom na grad i prsten na mojoj ruci”, otkrila je nakon što se zaručila.