Home Politika Darijana Filipović o više od 400 kandidata na listama HDZ-a BiH: “Prepoznatljiva...

Darijana Filipović o više od 400 kandidata na listama HDZ-a BiH: “Prepoznatljiva iskustva i vrijednosti i nadograđujemo novom energijom i novim mladim ljudima”

SHARE

Hrvatska demokratska zajednica BiH predala je kandidatske liste Središnjem izbornom povjerenstvu BiH za Opće izbore koji će biti održani 2. listopada.

”Više od 400 kandidata na listama HDZ-a odraz su kombinacije političkog iskustva i zrelosti politički prepoznatljivih lica, ali i zavidan broj mladih ljudi koji do sada nisu bili poznati javnosti. Oni su spremni politički se angažirati i preuzeti odgovornost za kreiranje političkih procesa u BiH”, rekla je potpredsjednica HDZ BiH Darijana Filipović.

Što se tiče kandidatskih listi, “ona govori o devet županijskih skupština, entitetskim parlamentima, PSBIH, poziciji dopredsjednika RS-a i poziciji hrvatskog člana Predsjedništva BiH”. ”Liste su slagane po načelu da naša prepoznatljiva iskustva i vrijednosti, koje je do sada HDZ zagovarao, nadograđujemo novom energijom i novim mladim ljudima”, dodala je Filipović, penosi Bljesak.info.