Home Zanimljivosti Influencer ispričao neugodnu situaciju koju je doživio: Nisu mi dali da isprobam...

Influencer ispričao neugodnu situaciju koju je doživio: Nisu mi dali da isprobam žensku odjeću

SHARE

Influencer Marco Cuccurin doživio je neugodnu situaciju u jednoj trgovini Zare, a sve je ispričao pratiteljima na društvenoj mreži Instagram, prenosi 24 sata. 

– Naime sinoć sam u shoppingu, kao i uvijek, prošao prvo ženski odjel jer to radim redovno u svakom dućanu. Uzmem nekoliko stvari i krenem s njima na kat u muški i security me zaustavlja i bahato pita: ‘Kuda vi? S tim ne možete gore’ – započeo je Marko o neugodnosti koja mu se dogodila.

Nakon što mu, kako tvrdi, zaštitar nije dozvolio da ode na muški odjel i tamo isproba ženske odjevne komade, odlučio je otići do ženskih kabina za presvlačenje misleći da će tamo moći isprobati ono što je izabrao. Tamo ga je ponovno zaustavio zaštitar i rekao da ni tu ne može isprobati odjeću te ga uputio voditeljici trgovine. Tek mu je ona dozvolila da odjeću ipak isproba u ženskoj kabini.

– Pitao sam ju gdje mogu probati, na što me ona u čudu i ispod oka pita: ‘Aha te ženske stvari? Vi to za sebe je l’?’. Odbrusio sam i rekao: ‘Da, želim probati, a očito ne znam gdje.’ I na to je samo rekla: ‘Dobro idite ovdje u ženske svlačionice’ – opisao je Marco komunikaciju s voditeljicom trgovine.

– Ovu moju neugodnu situaciju ne želim ni najgorem neprijatelju – požalio se Marco i dodao da ‘ne vidi razlog zašto je društveno prihvatljivo da žene nose muške dukserice, košulje i druge odjevne predmete, a čim muškarac poželi učiniti isto, ali sa ženskom odjećom, onda doživljava neugodnost’.