Home Crna kronika Grude: Dvostrukom ubojstvu prethodila svađa

Grude: Dvostrukom ubojstvu prethodila svađa

SHARE
Dvije osobe ubijene su, a još dvije ranjene u pucnjavi koja se u četvrtak oko 2:00 sata dogodila u mjestu Gorica kod Gruda, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz Tužiteljstva ŽZH.

Prilikom obilježavanja svečanosti dana patrona župe, nakon kratke prepirke došlo je do pucnjave u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a dvije su ranjene. Počinitelj je uhićen. O događaju je obaviještena policija, koja je izašla na mjesto gdje su zajedno s dežurnim tužiteljem obavili očevid i druge potrebne radnje radi utvrđivanja okolnosti predmetnog događaja.

Naložit će se obdukcija nad tijelima smrtno stradalih i poduzet će se i druge radnje u cilju procesuiranja počinitelja kaznenih djela Ubojstvo i Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari, rekla je za portal Jabuka.tv glasnogovornica Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke Petrunjela Matijević.

Kako neslužbeno doznajemo, pucnjava se dogodila ispred jednog ugostiteljskog objekta. Incidentu je navodno prethodila svađa, a muškarac je otišao kući i vratio se s kalašnjikovom te počeo pucati po ljudima koji su se nalazili ispred kafića.

U dvostrukom ubojstvu oglasila se i Uprava MUP-a ŽZH koja je potvrdila sve što nam je prethodno rečeno iz Tužiteljstva ŽZH.

Ni Tužiteljstvo ni MUP ŽZH još nisu objavili inicijale i godišta ubijenih osoba kao i počinitelja.