Home Zanimljivosti Pomoć oko zadaća iz matematike, fizike, engleskog jezika? Posjetite ovu web stranicu...

Pomoć oko zadaća iz matematike, fizike, engleskog jezika? Posjetite ovu web stranicu za online instrukcije i pomoć u pisanju domaće zadaće i studentskih radova

SHARE

Školarci i studenti u BiH se suočavaju s brojnim obavezama i zadacima.

Teške lekcije, nerazumljiva lektira, komplicirani zadaci iz matematike i fizike i još mnogo vannastavnih aktivnosti razlog su zašto se sve više mladih odlučuje za instrukcije, piše portal Klix.ba.

U posljednje vrijeme, posebice u vrijeme pandemije, sve veću popularnost dobivaju online servisi koji školarcima i studentima omogućuju online konsultacije i usluge pomoći u pisanju zadaća, ali i usluge pomoći u pisanju seminarskih, diplomskih, te stručnih radova.

Jedan od takvih servisa je 24houranswers koji povezuje školarce i studente s iskusnim magistrima i inženjerima koji nude online instrukcije te usluge pomoći oko pisanja domaće zadaće.

Iako je riječ o servisu ponajprije usmjerenom na englesko govorno područje, na platformi 24houranswers rade i mnoge visokoobrazovane osobe iz regije koje nude pomoć studentima i školarcima na domaćim jezicima.

Studenti i školarci mogu se prijaviti na ovaj servis i zatražiti pomoć od stručnjaka.

Mentori nude dva oblika pomoći.

Prvi je pomoć oko domaće zadaće gdje pomažu školarcima i studentima pri izradi originalnih, detaljno riješenih domaćih zadataka, ali i pri pisanju eseja, završnih radova i maturskih, diplomskih i seminarskih radova.

Drugi oblik pomoći su online konsultacije s predavačima uživo na modernoj online platformi gdje studenti imaju priliku dobiti profesionalnu pomoć od visoko kvalificiranih stručnjaka iz različitih oblasti, piše Topconsumerreviews. 

Ukoliko Vam treba pomoć oko rješavanja kompleksnih studentskih i školskih obaveza, te vas zanimaju detalji oko načina plaćanja mentorskih usluga, sve što trebate je registrirati se na početnoj stranici platforme 24houranswers, kreirati korisnički račun i pratiti upute.

Riječ je o platformi čije usluge koriste milijuni studenata diljem svijeta, a mnogi navode kako im je mentorska pomoć preko ovog servisa mnogo pomogla u uspješnom završetku školovanja.