Home Crna kronika Objavljen zastrašujući snimak napada psa na djecu: Izgrizao brata i sestru

Objavljen zastrašujući snimak napada psa na djecu: Izgrizao brata i sestru

SHARE

Jutros je u zagrebačkom naselju Vrapče pas ispred pekare napao dvoje djece, brata i sestru koji su bili sa skupinom druge djece na putu za školu. Policija je u 8 sati zaprimila dojavu o ovom incidentu, a istraga je u tijeku.

Kako doznajemo, po psa će doći ekipa iz Dumovca, zagrebačkog skloništa za nezbrinute životinje. Građani su u komentarima na grupi “Zakaj volim Vrapče”, koji su upoznati sa situacijom, pisali kako nije problem u psu već u vlasniku – kojem ovo navodno nije prvi put da ne brine za psa. Riječ je o belgijskom ovčaru koji, prema izjavama svjedoka, navodno već tjedan dana luta oko škole Gornje Vrapče.

Također doznajemo kako su ugrižena djeca puštena iz Klaićeve. Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Goran Roić potvrdio je da je riječ o bratu i sestri.

“Otpušteni su na kućnu njegu, a kontrola je u nedjelju”, kazao je.

“Jutros je u našu kliničku ambulantu primljeno dvoje djece, brat i sestra, s višestrukim ugriznim ranama po donjim ekstremitetima. Rane su zbrinute, djeca su dobro. Rane su sanirane i pušteni su na kućnu njegu. Liječenje nije završeno – trebat će još praćenje tih rana ali djeca su dobro”, kaže za RTL doktor Ivan Petračić, specijalist dječje kirurgije Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Djeca su, kaže, bila u stanju šoka.

 

Video možete pogledati OVDJE.