Home Društvo Ostavio suprugu i djecu zbog Ukrajinke, sad se kaje: Ispali smo kreteni,...

Ostavio suprugu i djecu zbog Ukrajinke, sad se kaje: Ispali smo kreteni, ona nije za mene!

SHARE

Tony Garnett (30), zaštitar koji je ostavio suprugu i dvoje djece zbog Ukrajinke koja je napustila domovinu zbog rata, sada je tu ljubavnicu ostavio nakon svađe, javlja Daily Mail.

Garnett tvrdi kako je zauvijek završio sa Sofijom Karkadim (22) nakon što ju je optužio da je u subotu navečer nožem oštetila zid u unajmljenoj kući u Bradfordu u Zapadnome Yorkshireu gdje su zajedno živjeli.

Navodi kako je sve njezine stvari spakirao u crne vreće, a donedavnoj ljubavnici zamjeri i što se petljala u odnos s njegove dvije kćeri (6 i 3).

– Djeca će mi uvijek biti na prvome mjestu – kazao je Tony, koji je nakon deset godina veze, napustio partnericu Lornu Garnett (28) i počeo živjeti s Ukrajinkom.

U ljubavnicu se zaljubio svega nekoliko dana nakon što ju je primio u svoj dom.

– Slavili smo moj 30. rođendan, ali morao sam zvati policiju nakon što je Sofia oštetila zid. Očito ne podnosi alkohol. Dojadilo mi je njezino iracionalno ponašanje, ne mogu više podnijeti to zlostavljanje i ljutnju. Ostavio sam Lornu i djecu zbog nje, uložio sam sve napore kako bih joj pomogao, htio sam da ostanemo zajedno… Znao sam da ćemo ispasti kreteni ako prekinemo, pa svi mediji bruje o našoj vezi.

Da, mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji ta njezina mračna strana s kojom se jednostavno više ne mogu nositi. Ljuta je i agresivna. U subotu navečer uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo, bio sam zabrinut za svoju sigurnost – rekao je Garnett.

Dodaje kako je svađa izbila dok je s njima u kući bio još jedan par iz Ukrajine – Sofia Rastorhujeva i njezin dečko Illia Tronevič – i njih je ovaj zaštitar primio u svoj dom nakon što je vidio njihov očajnički apel na Facebooku gdje su tražili smještaj.

– Pogriješio sam, nisam se trebao upustiti u vezu sa Sofijom. Kao što sam već rekao, moja veza s Lornom već je bila gotova i bio sam stvarno nesretan. Ali ovo nije bila dobra stvar za mene. Pokušao sam joj pomoći, zbilja jesam. Možda pati od PTSP-a. Ali ona je iz Kijeva, ondje baš i nije bilo rata. U svakom slučaju, nadam se da će pronaći sigurno mjesto za život, ali ona definitivno nije za mene. Uništila mi je rođendan! – izjavio je Tony.

Kazao je i kako mu je Sofia nakon prekida poslala niz poruka u kojima mu piše da ga voli i želi se pomiriti. No, on je više ne želi natrag.

Istaknuo je kako se namjerava obratiti i lokalnom vijeću te Ministarstvu unutarnjih poslova u nadi da će joj oni sad pronaći novi smještaj. I on sam uskoro će si tražiti novi dom i više ne želi imati posla s izbjeglicama iz Ukrajine.

Sad već bivši par donedavno je maštao o vjenčanju i djeci.

– Želim zaprositi ovu lijepu damu – govorio je Tony, a Sofia je rekla kako definitivno želi biti majka čim se zaštitaru poništi vazektomija. Garnett se čak nadao glazbenoj karijeri nakon što je snimio rap pjesmu o njihovoj ljubavnoj priči.