Home Novosti Bogdanović donirao sportsku opremu školi u Neumu

Bogdanović donirao sportsku opremu školi u Neumu

SHARE
Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović donirao je vrijednu sportsku opremu za nastavu tjelesne kulture Osnovnoj školi Kardinala Stepinca u Neumu.

S obzirom da je Bojan trenutno spriječen brojnim obvezama zahvalnicu i prigodni poklon uručit će mu predsjednica Općinskog vijeća Neum Daniela Matić, na čiju je inicijativu ova priča i pokrenuta.

Kada smo razgovarali o tome na koji bi način Bojan mogao pomoći našoj lokalnoj zajednici, želja nam je bila da uključimo djecu, jer su im zdravi uzori i sportske aktivnosti potrebniji nego ikada, istaknula je Matić, piše neum-online

Iznimno smo ponosni na to što Bojan nikada nije zaboravio odakle vuče svoje korijene i nesebično pomaže kad god je u prilici. Ovim putem izražavam zahvalnost Bojanu i njegovom ocu Mariju, jer se zahvaljujući njima, u cijelu priču uključio i Bojanov dosadašnji NBA klub s kojima se razgovara o još jednoj vrijednoj donaciji neumskoj školi, a čija se realizacija očekuje uskoro. Ovo su zaista velike stvari za našu malu lokalnu zajednicu, zaključila je Matić.

Ravnateljica osnovne škole, Zorica Sentić, također je izrazila zadovoljstvo i zahvalnost Bojanu Bogdanoviću na velikodušnoj donaciji koja će uvelike pomoći i unaprijediti realizaciju nastave.

Ovakve pozitivne priče pokazuju nam da ima dobrih ljudi koji čine dobro i ne traže ništa zauzvrat. Nadamo se da će nova sportska oprema potaknuti stvaranje novih sportaša u Neumu. Jedno je sigurno, izmamit će osmijeh na brojna dječja lica, ističu iz OŠ Kardinala Stepinca Neum.