Home Crna kronika Mladić u BMW-u skoro pregazio policajce, bilo je i pucnjave!

Mladić u BMW-u skoro pregazio policajce, bilo je i pucnjave!

SHARE

Oko 22 sata u Kriškoj ulici u Rečici Kriškoj u općini Križ policija je uočila 18-godišnjaka za upravljačem BMW-a zagrebačkih oznaka koji se nije zaustavio na njihove naredbe koje su mu izdali, a uslijedilo je to nakon što je policija dobila dojavu da netom punoljetni mladić, bez vozačke dozvole, vozi po Ivanić Gradu i okolici.

-Kod kućnog broja 32 Kriške ulice, policijski službenik je zaustavio službeno policijsko vozilo na kojem je upalio svjetlosne signale. Izašao je van s ciljem zaustavljanja BMW kojeg je vozio 18-godišnjak. U tom trenutku približavanja vozila osumnjičenog, jasno je prema njemu usmjerio stop palicu, međutim, 18-godišnjak se autom nastavio dalje kretati prema policajcu koji je skočio u stranu kako bi izbjegao nalet vozila i ozljeđivanje – kažu iz PU zagrebačke čiji su policijski službenici iz Ivanić Grada na području Čazme na kraju uspjeli zaustaviti osumnjičenog te ga uz uporabu sredstava prisile uhititi.

-Tijekom događaja uporabljeno je vatreno oružje, a u samom događaju nitko nije ozlijeđen – zaključuju iz policije koja trenutno nad 18-godišnjakom provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti njegova nepromišljenog, ali i nadasve opasnog poteza s druge strane zakona.