Home Crna kronika Balkanska influencerica objavila šokantne snimke: Sestru i bebu pretukao suprug

Balkanska influencerica objavila šokantne snimke: Sestru i bebu pretukao suprug

SHARE
Una Kablar, balkanska influencerica poznatija kao Uki Q, na Instagramu je podijelila stravične prizore obiteljskog nasilja te je objavila da je njezinu sestru pretukao suprug, prenosi Jutarnji.hr
“Suprug moje sestre večeras je pretukao moju Saru skoro do smrti. Uzeo joj je glavu i udarao njome o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao je bebu staru dva mjeseca i napravio joj modrice, uz prijetnje da će joj oduzeti skrbništvo ako se razvede od njega”, započela je Una.
“Nakon što ju je večeras unakazio, dovezao ju je u Vojnomedicinsku akademiju i pobjegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smijući nam se pred policijom uz dobacivanja s očeve strane kako je ponosan na svoga sina i kako će tek biti. Nakon što smo rekli da ćemo sve objaviti javno, njegov tatica počeo je prijetiti uz riječi kako on ima lijek i za to jer misli da novcem može sve riješiti. U najboljem slučaju, bit će kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro do smrti i još uvijek ne znamo koje su joj sve posljedice od njegovih povreda. Zamolila bih svakoga da ovu objavu podijeli kako bi nam pomogli u borbi s obiteljskim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od dva mjeseca. Imamo još mnogo toga za reći, ali smo trenutno u šoku”, završila je svoju objavu. Una je također javno otkrila profil supruga koji je, kako tvrdi, monstruozno pretukao njezinu sestru.
“Na svijetu ima previše luđaka, a sustav ih je dovoljno, predugo mazio, nagrađivao za njihovu ludost i tretirao maltene k‘o žrtve nesretnih životnih okolnosti. Dosta je! Iskreno se nadam da ćeš svojom digitalnom moći razdrmati sustav koji je zahvaljujući čvrsto ustaljenim patrijahalnim dekretima i u 2022. krajnje opresivan po žene”, poručila joj je Nives Celzijus u komentarima.