Home Crna kronika Žena koju je ubio sin je ugledna doktorica iz Bijeljine: Došla mu...

Žena koju je ubio sin je ugledna doktorica iz Bijeljine: Došla mu u posjetu, on joj smrskao glavu!

SHARE

Mladić Đorđe M. (26) uhićen je zbog sumnje da je prije nekoliko dana u stanu na Voždovcu u Beogradu ubio svoju majku, doktoricu Dobrinku M. (61), koja je iz Bijeljine došla da bi bila s njim jer je on, prema tvrdnjama obitelji, postao čudan.

On je danas saslušan u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu zbog sumnje da je u stanu na Voždovcu ubio svoju 61-godišnju majku, zadavši joj više udaraca tupim predmetom u glavu, usljed kojih je ona preminula.

Dorđe M. se na saslušanju branio šutnjom u nazočnosti svog izabranog odvjetnika, saznaje “Blic”.

Nakon saslušanja tužiteljstvo je sucu za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i da će u kratkom vremenu ponoviti krivično djelo. Na teret mu se stavlja krivično – teško ubojstvo na svirep i podmukao način. U tijeku je pribavljanje medicinske dokumentacije za osumnjičenog.

Zločin se najverovatnije dogodio tijekom prošlog tjedna, a Đorđe M. je uhićen nakon što je u petak na uglu Ruzveltove i ulice kraljice Marije, dok je prelazio pješački prijelaz, skočio na motociklistkinju jer je navodno mislio da će ga udariti auto.

Veoma brzo na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom se vide mladić i djevojka koji ga jure i zadržavaju dok se on otima.

Policija je mladića privela zbog skoka na djevojku na motoru, a kako se na saslušanju ponašao jako čudno i pričao nepovezano, odlučili su da stupe u kontakt s njegovom obitelji. Sestra je ispričala da je njen brat bolestan, da se već liječio u Bijeljini, a da se posljednjih dana ponašao neobično, pa je njihova majka došla u Beograd da bi bila s njim – kaže izvor Kurira i dodaje:

-Sestra je spomenula i da se s majkom nije čula puna dva dana, kao i da je nedostupna. To je probudilo sumnju kod inspektora i klupko je počelo da se odmotava.