Home Crna kronika Mladi BiH košarkaš pronađen sa slomljenom kralježnicom: ‘Nalazi se u induciranoj komi...

Mladi BiH košarkaš pronađen sa slomljenom kralježnicom: ‘Nalazi se u induciranoj komi i bori se za život’

SHARE
Azur Terzić, mladi košarkaš KK Igman Burch sa Ilidže, teško je povrijeđen u još uvijek mutnim okolnostima kada je u blizini jedne diskoteke u Cazinu pronađen u nesvjesnom stanju sa slomljenom kičmom. Kako su na Facebooku objavili njegov klub KK Igman i KK Bihać u kojem je također igrao, pozivajući se na reakciju njegove obitelji, Terzić je bio u noćnom izlasku s prijateljima, javlja Klix.ba.

Kako tvrdi njegova obitelj, Azura je u nesvjesnom stanju pronašao skladištar iza navedenog objekta, a nakon što su zatražili snimke s video nadzora, dobili su odgovor da nijedna kamera nije u funkciji. Terzić je s teškim ozljedama hitno prebačen u Sarajevo, te se njegovi bližnji nadaju uspješnom oporavku.

Dodali su da nitko od gostiju u noćnom klubu nije ništa primijetio, ali da će se potruditi da otkriju što je bilo, jer kako tvrde, riječ je o pokušaju ubojstva. – Azur je smješten u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, sa potpunim prijelomom kralježnice, u tzv. induciranoj/medicinskoj komi – radi njegovog lakšeg i bržeg oporavka, jer se nalazi u životnoj opasnosti. – napisali su facebooku iz njegove obitelji.