Home Auto Rimac o Mostarcu koji mu je posudio novac: Spasio nas je

Rimac o Mostarcu koji mu je posudio novac: Spasio nas je

SHARE
Nakon nove epizode emisije “Vjetar u kosi”, koju vodi Aleksandar Stanković, javnost je doznala da je jedan Mostarac “spasio” Matu Rimca.

Naime, Igor Krezić, mostarski poduzetnik i vlasnika nekoliko IT firmi, Rimcu je jednom prilikom posudio 300 tisuća eura nakon samo dva dana poznanstva.

O svemu se u petak ujutro oglasio i Rimac.

Neki su sada “otkrili” da mi je Igor Krezić pomogao (zapravo, koga lažemo – spasio mi je firmu i sve na čemu smo radili) kada mi je posudio 300.000 € dva dana nakon što smo se upoznali. I nije on neki milijarder – to je praktički sav cash koji je tada imao. Njegovi zaposlenici su mu govorili da je lud i da nikad neće vidjeti novce jer ćemo propast. I nisu bili daleko od istine – šansa za preživjeti bila je izuzetno mala. Samo oni koji su tada bili uz mene znaju koliko sam očajan bio i pitao svakog za pomoć, pa i čovjeka kojeg sam znao samo dva dana.

Igora je teško opisati – koliko je to ludo i posebno biće. I koliko je takvih njegovih djela za koja se nikad neće saznati. A cijela priča toga šta je tada bilo je dostupna ovdje. Dosta poučna…, napisao je Rimac i objavio video.