Home Šport ZAVRŠEN 18. Open Grude Fest

ZAVRŠEN 18. Open Grude Fest

SHARE

Open Grude Fest ove godine proslavio je punoljetnost. Osamnaesti po redu, po broju sudionika ispunio je sva očekivanja.

 

U pojedinačnoj-single kategoriji nastupio je rekordan broj igrača, čak 74 tenisača, a u četiri kategorije parova dama i gospode nastupilo je 82 igrača/igračice, što daje ukupan broj od 156 osoba koje su igrale na ovogodišnjem turniru.

Finalnim mečevima u singlu završen je Open Grude Fest: Grude Open kategorija -35

Polufinale: 1.Čamber Ante(PO) /Rešetar Viktor(VRG) 7/5,4/6,10/8 2.Šitum Mate (C.Provo) / Mikulić Branimir(Š.B) 6/4,6/2

Finale: Čamber Ante/ Šitum Mate 6/3,7/6

Grude Open kategorija „LaGaNiNi“-MOJ PRVI PEHAR U TENISU

Polufinale: 1.Ćavar Domagoj(Š.B) / Leko Ivan(GR) 6/2,6/2 2.Leko Željo(GR) / Marijanović Ljubo(GR) 6/3.7/5

Finale: Ćavar Domagoj/ Leko Željo 6/4,6/1

18.teniskiGRUDEfest – Turnir parova u svim kategorijama te kategoriji singl 60+ igrao se u petak i subotu na 4 terena u dvorani Đulić u Širokom Brijegu zbog kiše koja nije dopustila odigravanje na vanjskim terenima u cijeloj ŽZH.

U svim kategorijama parova igralo se u grupama, tako da su svi odigrali najmanje 2 meča. Svi finalni mečevi su se igrali u nedjelju u Grudama. Ovim putem se zahvaljujemo tajniku Hrvatske Unije Tenisača Dupor Srećku na odlično vođenom turniru i rasporedu igranja. Fest je ostao isti kao što je počeo prije 18 godina,druženje i turnir parova,bez spajanja jakih igrača gostiju,a posebno jakih igrača domaće ekipe HecDal koja je osvajala mnoge turnire.

Pobjednici po kategorijama:

MIX parovi: 1.mjesto Zovko Mara (Š.B)/Udovičić Goran(ST) 2.mjesto Savić Jasenka(ZG)/Senjanović Ivan(ST)

Dame: 1.mjesto Beusan Željana (DU)/Deranja Marijana (DU) 2.mjesto Mostarčić Martina (IM)/Čolak Nikolina(Š.B) Gospoda -45: 1. Mjesto Galić Paul (ST-VK) / Vukušić Domagoj (ST) 2.mjesto Brkić Josip(LJUB)/Ljubić Karlo(Š.B)

Gospoda 45+: 1.mjesto Koyecki Jan(Čeh)/Markota Ivan (Ljub.) 2.mjesto Škoro Miroslav/Biletić Robert(Kiseljak)

Finale: Gospoda 60+ singl: Savić Ivan(ZG)/Dupor Srećko(ZG): 5/7,6/4,13/11

Rezultate možete pogledati na: https://www.hut.hr/rezultatipopis.php?var=529

U subota 1.listopada dva gosta turnira su imali rođendan, 73. Mihaljević Nikici iz Vinkovaca i 38. rođendan Štroliga Darku iz Splita. Uz otvaranje pjenušca i zdravicu, uručili smo im prigodne darove.

Hvala na dolasku: Vinkovcima, Zagrebu, Dubrovkinjama, Đakovu, Kiseljaku, Solinu, Slavonskom Brodu, Kaštelima, Herceg Novom, Zadru, Splitu, Modriči, Rijeci a posebno našim Česima Radeku i Janu koji su pristigli iz najudaljenijeg mjesta, preko tisuću kilometara proputovali kako bi bili s nama, i naravno domaćim igračicama i igračima iz Hercegovine i Dalmatinske Zagore.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli i sponzorirali održavanje ovog događaja, da nam se dragi i ugodni gosti osjećaju kao kod kuće.

 

Nogometni izbornik Hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić nakon jutarnjeg buđenja,u našem zavičaju, u utorak jutro dobio je od Teniskog kluba Grude poklon majicu 18. Open Grude Fest i majicu sa imenima svih igrača koji su igrali za Davis Cup reprezentaciju Hrvatske od 1993. do 2018.godine. Gospodinu Daliću poželjeli smo da kao izbornik s reprezentacijom Vatrenih dođe na prvo mjesto baš kao što je teniska reprezentacija sada prva u svijetu.

 

T.K.GRUDE
Rafael Mikulić-Rafo

 

FOTOGALERIJA