Home Vijesti UHIĆENJE NASRED ČITLUKA Kod uhićenih pronađeni amfetamin, speed i trava

UHIĆENJE NASRED ČITLUKA Kod uhićenih pronađeni amfetamin, speed i trava

SHARE

Zbog zlouporabe narkotika na području općine Čitluk dvije osobe lišene slobode

U zajedničkoj akciji službenika Federalne uprave policije i policijskih službenika Policijske stanice Čitluk, a po ovlaštenju Županijskog tužiteljstva u Mostaru i Općinskog suda Čitluk, jučer su u večernjim satima, na području užeg centra općine Čitluk, dvije muške osobe lišene slobode zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“, piše brotnjo.info.

Tijekom akcije kodnog naziva imena „Lipa“ izvršen je pretres osobnog vozila koje je koristio jedan od osumnjičenih D.L. a potom i stambenog objekta – stana u kojem je zatečen i drugoosumnjičeni S.K.

Pri pretresima je izuzeta određena količina materije koja izgledom i stanjem asocira na opojne droge kanabis, speed i amfetamin.

Osobe lišene slobode sprovedene su u prostorije PS Čitluk na daljnju kriminalističku obradu. Od izvora bliskog istrazi doznajemo da su osobe lišene slobode zaposlene na području općine Čitluk u lokalnoj pekarnici, a potječu s područja općine Jablanica i Zenica. Slijedi detaljni rad te podnošenje Izvješća nadležnom županijskom tužiteljstvu u Mostaru.