Home Regija Splićanka odlučila prodati ormar preko Facebooka, ono što je uslijedilo popravit će...

Splićanka odlučila prodati ormar preko Facebooka, ono što je uslijedilo popravit će vam dan!

SHARE

Život piše romane, a tome u prilog ide i priča naše čitateljica Diane, koja je odlučila ispričati je za “Slobodnu Dalmaciju”. Iz Facebook statusa o prodaji ormara, rodilo se divno prijateljstvo.

– Odlučila sam prodati ormar i oglasila sam ga na Facebook market stranici. Na oglas se javio i Pero koji ga je želio kupiti. Dogovorili smo cijenu, a Pero mi je rekao da rezerviram ormar dok organizira prijevoz te da dolazi. Zadovoljna razmišljam, ludilo dobila sam koju ekstra kunu. Zove Pero i javlja da je prijevoz organiziran i da stižu on i kolega vatrogasac – priča nam Diana.

Kada je saznala da je Pero vatrogasac u DVD-u Opuzen, samo mu je u poruci napisala da dođe po ormar, ali da ga ne treba platiti.

Pero je inzistirao da plati ormar, ali Diana nije odustajala.

– Kazala sam mu da ormar ide na poklon jer su oni (vatrogasci, op.a.) heroji. Došao je tako Pero u Igrane po ormar, a kako smo mi samo ljeti tamo, dočekala ga je moja susjeda teta Mare. Nakon što je pokupio ormar, stigle su mi poruke zahvale. Sritan Pero, sritna ja – priča nam Diana.

Nije ni slutila što će se dogoditi nekoliko dana nakon primopredaje ormara.

– Niti pet dana poslije kuca čovjek na vrata mog studija u Splitu, pruža ruku i kaže da je Pero iz Opuzena. Razmislim koje lipo iznenađenje. Zagrlimo se nas dvoje i razminimo dvi beside. Pero mi je objasnio da je sa sinom odlučio provozati se do Splita kako bi me upoznao.

Dok mi je to pričao iza vrata je uzeo kutiju i kaže: “Evo sitnica za vas”. A u sitnici bar 20 kila domaćih Perinih proizvoda iz Opuzena. Kaže jesen je pa mi je donio friških mandarina i soka od šipaka. Sad je red da se odužim.

Postali smo prijatelji, a sve zbog jednog običnog ormara – za kraj nam je kazala Diana.