Home Vijesti Mladić iz Trebinja uhićen u Širokom Brijegu

Mladić iz Trebinja uhićen u Širokom Brijegu

SHARE
Mladić iz Trebinja uhićen je u Širokom Brijegu jer je posjedovao marihuanu.

Kako je objavio MUP Županije Zapanohercegovačke, u ponedjeljak, 24. listopada 2022. godine, u 22:45 sati u mjestu Knešpolje, Široki Brijeg, u blizini magistralne ceste M-6.1, radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su uočili i legitimirali mušku osobu za koju su utvrdili da se radi o I.F. (26) iz Trebinja.

Tom prilikom policijski službenici su kod imenovanog I.F. pronašli i privremeno izuzeli, uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta, jednu prozirnu PVC vrećicu u kojoj se nalazi pet smotuljaka sa sadržajem suhe zeljaste biljne tvari koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa marihuana.

Nad imenovanim I.F. je u službenim prostorijama PU Široki Brijeg provedena kriminalistička obrada kojom prilikom je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239 KZ FBiH.

Policijski službenici PU Široki Brijeg će po kompletiranju predmeta protiv I.F. (26) uputiti izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom kaznenom djelu opisanom u čl.239 KZ FBiH, objavljeno je na službenoj web stranici MUP-a ŽZH.