Home Društvo Vrijedna donacija Osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama Mostar

Vrijedna donacija Osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama Mostar

SHARE

Članice Gradskog odbora Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača Mostar uručile su ček sa donacijom, Osnovnoj školi za djecu s posebnim potrebama Mostar.

Sredstva su prikupljena na tradicionalnoj Donatorskoj večeri Zajednice žena na kojoj je sudjelovalo više od 700 žena. Ženama se, zajedno s onima koji su uplatu izvršili izravno na transakcijski račun škole, najtoplije zahvaljuju. Ček od 31.400,00 konvertibilnih maraka Maji Mustapić, ravnateljici škole, svečano je uručila predsjednica Gradskog odbora Marijana Rajič, a sredstva će biti iskorištena za kupovinu transportnog vozila za učenike škole.

– Drago mi je što ovu suradnju nastavljamo ponovno nakon 11 godina te što ponovno možemo doprinijeti boljim uvjetima prijevoza, a samim tim i boljem i kvalitetnijem obrazovanju onih kojima je to najpotrebnije, a to su naša djeca. Naša srca su bila uz vas, a znamo da ste vi to i osjetili i prepoznali. Nabavkom novog vozila prijevoz će biti ugodniji i manje stresan i za djecu i za njihove roditelje. Na žalost, ovo je samo dio sredstava potrebnih za specijalizirano vozilo, poručila je predsjednica Rajič.

Pozvali su ovom prilikom sve koji jos nisu sudjelovali da pomognu i doniraju sredstva kako bi olakšali njihove svakodnevne aktivnosti.