Home Vijesti Arena Sport Centar se oglasio o požaru, poznato i kada počinju s...

Arena Sport Centar se oglasio o požaru, poznato i kada počinju s radom

SHARE
Arena sport centar se oglasio priopćenjem o požaru koji je buknuo u ponedjeljak nešto iza 16:00 sati u njihovom objektu u Mostaru.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani članovi, dragi prijatelji i zainteresirana javnosti želimo s Vama podijeliti nekoliko informacija koje se tiču jučerašnjeg nesretnog događaja – požara u našem centru. Prvo i najvažnije nitko nije povrijeđen i svi su živi i zdravi izišli iz centra. Kako je već poznato Arena Sport Centar godinama gradi i proširuje kapacitete s ciljem poboljšavanja usluga za sve korisnike i u skladu s tim kontinuirano vodimo brigu o svim detaljima u centru. Međutim, ipak se ponekad dogode iznenadne nezgode koje mogu uzrokovati neugodnosti.

Tako je jučer uslijed svakodnevnog korištenja saune u muškoj svlačionici došlo do požara. Na sreću nitko u tom trenutku nije bio u sauni. Zahvaljujući trenutnoj reakciji naših trenera kao i članova centra koji su u tom trenutku bili tu i brzom dolasku vatrogasaca spriječen je veći požar. Hvala Bogu šteta je samo materijalna i nitko nije stradao.

Ovim putem zahvaljujemo svim našim članovima, prijateljima, kao i cijeloj javnosti na interesu i pomoći. Također, informiramo vas kako će osim saune u muškoj svlačionici, koja do daljnjeg neće biti u funkciji, Arena Sport Centar od sutra 2. listopada radi prema standardnom radnom vremenu. Sigurni smo kako će ova krizna situacija za nas biti prilika da još više budemo na usluzi svima vama, a posebno našim korisnicima, kroz unaprjeđenje svih naših sadržaja, naveli su u priopćenju iz Arena Sport centra.