Home Lifestyle Pamela Ramljak objavila fotografiju i otkrila: ‘Ova žena bila je puna nesigurnosti...

Pamela Ramljak objavila fotografiju i otkrila: ‘Ova žena bila je puna nesigurnosti i anksioznosti’

SHARE

Pjevačica i članica grupe Feminnem, Pamela Ramljak (42) podijelila je fotografiju ”iz arhive”.

Kako je otkrila, fotografija je nastala kada je imala 25 godina, a iako je od tada prošlo dosta vremena brojni pratitelji složili su se kako se nije mnogo promijenila.

-Pamela, 25.g. Da mi je sadašnju ženu psihički i ove godine… A ova bila puna nesigurnosti, anksioznosti i svega. Eh živote – napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u kratkoj crnoj haljinici koja na sebi ima cvjetne detalje i cipelama na petu.

Ispod fotografije ubrzo su se nanizali brojni komplimenti pratitelja, a javile su se i brojne kolegice među kojima su Nika Antolos, Žanamari i Lea Mijatović.

”Ista si, samo što si sada mudrija, radosnija i ispunjenija”, ”Ajme koja zgodna djevojčica”, ”Kao vino”, ”Barbika”, ”Prelijepa”, ”Wow”, ”Odlično”, pisali su pratitelji.

Podsjetimo, grupa Feminnem ljetos se vratila na domaću scenu nakon punih deset godina stanke, a nakon pjesme “Zajedno”, nedavno je predstavila i moćnu baladu “Ima li nas sutra” koju su napisali hitmejkeri Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Snimile su i atraktivan spot u kojemu nose haljine koje podsjećaju na vjenčanice.

Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos prijašnjih su godina nastupale solo i u drugim projektima, a povratak u Feminnem bila im je želja posljednjih godina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli P A M E L A (@pamelaramljak)