Home Crna kronika Detalji misteriozne smrti muškarca u čačanskom hostelu: Policija ispitala njegovu ljubavnicu

Detalji misteriozne smrti muškarca u čačanskom hostelu: Policija ispitala njegovu ljubavnicu

SHARE

Muškarca (60) čije je tijelo u četvrtak pronađeno u hostelu u čačanskom naselju Alvadžinica najvjerojatnije će sahraniti njegova obitelj. Još uvijek se ne zna hoće li na sprovod doći njegova supruga koja je u trenutku smrti bila u inozemstvu, dok je on u hostelu bio s drugom ženom.

“Nemojte nam stajati na muku, dovoljno je što je zbog svega ovoga pukla bruka i u Čačku se danima samo o tome govori. Pripremamo njegovu sahranu, ne znamo hoći li doći i njegova supruga. Vjerujemo da ju je sve ovo pogodilo. Trpimo veliki pritisak obitelji mlađe žene s kojom je bio u hostelu jer su ovom sramotom trajno uništene dvije obitelji”, rekao je za Kurir rođak preminulog muškarca.

“Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, poznat kao obiteljski čovjek Mlađu ženu ne bih komentirao, kažu da ima muža i djecu. Pitanje nju za izjavu, svi znamo tko je ona”, dodao je.

Mlađa žena, s kojom je bio preminuli muškarac, ispitana je u policiji, neslužbeno doznaje Nova.rs. Iz policije su im potvrdili kako za sada nema elemenata njezine odgovornosti za smrt muškarca.

Međutim, muškarac je 2012. imao moždani udar od kojeg se oporavio, ali mu je 2021. na liječničkom pregledu ustanovljena proširena aorta. Osim toga, imao je i visok krvni tlak, piše Srbija Danas.

Kobnog dana preminuli je bio u hotelskoj sobi. Prema neslužbenim podacima, preminuo je od srčanog udara. Policija je u sobi pronašla čašu dopola napunjenu vodom i praškastu materiju nepoznatog sadržaja, za koju se pretpostavlja da je erektivni stimulans.

Kad su ekipe Hitne pomoći i policije došli na mjesto događaja, muškarac je već bio bez vitalnih znakova života. Pokušaj reanimacije je bio bezuspješan