Home Novosti Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata ŽZH reagirala na...

Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata ŽZH reagirala na oskvrnuće zastave i spomenika na Kupresu

SHARE
Nekako se ne može ostati bez komentara na paljenje hrvatske zastave na Kupresu i oskvrvljivanje spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima.
Sada se postavlja pitanje:
VANDALIZAM ili FRUSTRACIJE?
Svjedoci smo da se hrvatskom narodu u BiH konstantno oduzimaju prava, gaze nacionalne i vjerske vrjednosti, oduzima konstitutivnost, degradiraju se na svim razinama vlasti, čak im se i prijeti ako želimo pričati i pisati hrvatskim jezikom da idemo preko granice.
E ne dragi moji!
Hrvatski narod u BiH je svoj na svome, ravnopravan, konstitutivan, i nadasve najviše dao za opstanak Bosne i Hercegovine za opstanak ovakve kakva je!
Hrvati su se borili za BiH dok su neki govorili da to nije njihov rat!
Hrvati su uspostavili Republiku i legitimni obrambeni mehanizam, da bi sve to kasnije DALI za opstanak BiH i prozvani smo TAKOZVANIMA i UZP-om.
Ako su Hrvati u BiH izjednačeni s agresorom sa one strane Drine, kako to da su tisuće Bošnjačkih izbjeglica bile zbrinute na području Dalmacije?
Zar Dalmacija i sami koridor od Bosne do Dalmacije nije bio pod kontrolom HVO-a i HV-a?
Budimo ljudi i pričajmo realno, jer ova doza degradacije hrvatskog naroda i iskrivljavanja povjesti prelazi sve granice.
I sada jasno i glasno poručujemo:
NEDAMO SVOJE!!!
MI SMO TU
BOG I HRVATI
Autor: Facebook Udruga djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata ŽZH