Home Šport Hrvatska nastupa u Kataru, evo rasporeda i satnica svih utakmica

Hrvatska nastupa u Kataru, evo rasporeda i satnica svih utakmica

SHARE

Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru počelo je u nedjelju, 20. studenog, a trajed od 18. prosinca. Ovo je prvi put da se SP održava u zimskom terminu. I hrvatska reprezentacija izborila je nastup među najbolje 32 reprezentacije svijeta.

Vatreni svoj nastup na SP-u otvaraju protiv Maroka 23. studenog u 11:00 sati po hrvatskom vremenu na stadionu Al Bayt u Al Khoru.  Četiri dana kasnije svjetskim doprvacima slijedi ogled protv Kanade u 17:00 sati na stadionu Khalifa International u Dohi, a nastup u skupini Hrvatska će zaključiti 1. prosinca u 16.00 sati protiv Belgije na stadionu Ahmad Bin Ali u Al Rayyanu. U osminu finala plasirat će se po dvije najbolje reprezentacije iz osam grupa. Hrvatska se skupina križa s grupom E u kojoj su Španjolska, Njemačka, Japan i Kostarika. Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u ponedjeljak navečer za Rijad.

U srijedu, 23. studenog u 11 sati ujutro po našem vremenu odigrati će utakmicu protiv Maroka.

– Nadam se da ćemo u Kataru opet Hrvatsku učiniti ponosnom.  Bilo bi lijepo ponoviti 2018., onaj doček kada samo sedam sati putovali od aerodroma do Trga. To je bila Hrvatska naših snova, onakva kakva treba uvijek biti – rekao je izbornik Zlatko Dalić o nastupu Hrvatske na SP-u. Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je 9. studenog objavio popis 26 izabranih putnika za Katar.

SKUPINA F 1. kolo, 23. studeni 11:00 Maroko – Hrvatska (Al Khor) 20:00 Belgija – Kanada (Al Rayyan) 2. kolo, 27. studeni 14:00 Belgija – Maroko (Doha) 17:00 Hrvatska – Kanada (Al Rayyan) 3. kolo, 1. prosinca 16:00 Hrvatska – Belgija (Al Rayyan) 16:00 Kanada – Maroko (Doha)